Een nummer van het laatste nieuws binnen de mobiele telefoonomgeving

Ik hou echt van mobiele telefoons en gadgets zoals velen van ons, maar je kunt meteen echt het gevoel hebben dat je geen contact hebt met het nieuws. Veel mensen zijn hectisch en het kan mogelijk lastig zijn om het nieuws te krijgen of je favoriete zoekmachine te onderzoeken op nieuws in de meest up-to-date cel of zelfs het nieuwe nummer met de nieuwste 247-nieuws gadget die uitkomt. Ik heb het volgende artikel geschreven om u te informeren over de meest recente informatie van uw vorige paar dagen met betrekking tot mobiele telefoons en gadgets. Ik hoop dat dit het toelaat en ook dat u het informatief ontdekt.

O2 heeft ons kort geleden geïnformeerd dat er problemen zijn met de meest recente update voor Andriods; de Andriod 2.two die nu gaat over de HTC Desire. Het lijkt erop dat de huidige update corrupte handsets zijn die talloze personen hebben gedocumenteerd, dus als je naar deze update kijkt, zou ik het goed vinden om het haardvuur mee te nemen tot het nog verder ontdekt. Maak u geen zorgen dat dit probleem momenteel bij elke ondersteuningsprovider voorkomt, aangezien de update van Vodafone geen probleem is. Er is op dit moment zeker geen datum waarop O2 een bugvrij actueel model zal uitbrengen, dus als u overweegt deze mobiele telefoon aan te schaffen, zou ik kunnen pleiten voor het zoeken naar uw onderscheidende bedrijven voordat ik ermee doorga.

Onthoud dat er veel bedrijven zijn die ongelooflijke prijsklassen zullen geven voor Blackberry’s in de aanbieding, dus als u een verbetering zou kunnen verwachten, zou ik u sterk kunnen aanraden om te verschijnen.

Ik hoop dat je de bovengenoemde details nuttig hebt gevonden en dat je problemen zou moeten overwegen voordat je een dure aankoop doet. Ik kom over het algemeen tegen dat het beter is om elkaar goed geïnformeerd te houden, zodat niemand de neiging heeft om uitslag te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*